Stiri și noutăți în domeniu

  • Facebook
  • Email
  • Print

In aceasta sectiune poti gasi informatii utile despre factorii ce determina costul unui proiect de amanajare, specificatiile produselor noastre in raport cu cerinte de proiect, instructiuni de masuratori precum si sfaturi practice pentru intretinerea periodica a pavajelor.

Alegerea solutiei pentru gradina

Cum alegi solutia potrivita pentru gradina ta?

Pavajul are un aspect estetic deosebit și cromatică discretă, rezistență deosebită la uzură și la frecare, are rezistență mare la îngheț-dezgheț și la sarea de degivrare și este totodată ușor de montat.

Pavajele se pretează la terase, alei din gradină și din jurul casei, căi de acces spre garaje, locuri de parcare, curți interioare, zone pietonale, trotuare.


Vezi solutii

Pavaj și materiale pentru pavări

În acest articol vă vom prezenta aspectele de luat în considerare în momentul în care ne decidem să oferim spațiului exterior al casei o imagine placută și funcțională, prin pavarea suprafețelor exterioare libere.

Cireste mai departe

Servicii de curatare, dezinfectare și întreținere pavaje

Fie că este vorba despre o lucrare nouă sau despre o curte sau un spațiu pavat cu ceva timp în urmă, serviciile de curățare a pavajelor au scopul de a menține sau de a reda spațiului pavat imaginea de nou, oferind curții un aspect estetic plăcut, ca în prima zi.

Cireste mai departe

Contacteaza-ne

Vreti sa aflati detalii despre produsele si serviciile Pradyl? Ne puteti da un telefon sau trimite un e-mail.

Servicii curățare pavaje

Suntem pregatiti sa redam stralucirea si splendoarea initiala a pavajelor tale!

Servicii profesionale de curatare, dezinfectare si intretinere pavaje, pavele, beton amprentat atat pentru curti rezidentiale cat si pentru amenajari industriale sau comerciale.