Alegerea solutiei pentru gradina

Cum alegi solutia potrivita pentru amenajarea gradinii tale?

  • Facebook
  • Email
  • Print

Pavajul are un aspect estetic deosebit și cromatică discretă, rezistență deosebită la uzură și la frecare, are rezistență mare la îngheț-dezgheț și la sarea de degivrare și este totodată ușor de montat.
Pavajele se pretează la terase, alei din gradină și din jurul casei, căi de acces spre garaje, locuri de parcare, curți interioare, zone pietonale, trotuare.

Pavajele conferă o imagine atrăgătoare și in același timp eleganță grădinii. Fie că alegi linii drepte, fie că alegi linii curbe, toate modelele oferă forme elegante și ușor de întreținut.

Pentru alei deosebite se pot folosi dale de pavaj de dimensiuni mari montate cu distanță între ele, iar în goluri poate fi pus pietriș alb sau colorat. Cu dalele de acest tip nu vi se va mai limita libertatea de amenajare, iar spațiul creat va avea o notă distinctă. Creați un spațiu unic, cu contururi clare și nuanțe de culori desprinse din natură.

Retineti!

O oferta de pret corecta si completa se poate face doar pe baza unui plan de proiect, pe care il putem realiza impreuna in urma stabilirii necesitatilor Dvs.

Elemente de design si delimitarile intre pavaje

Pentru zonele de delimitări între gazon și pavaj putem folosi borduri clasice (ex: borduri pentru parc) care pot fi livrate într-o mare varietate de culori care să se asorteze cu pavajul ales. Pe lângă aspectul elegant ele oferă și o mai mare stabilitate a pavajului în timp nelăsând pavelele să se miște din poziția inițială.

În caz că se dorește un plus de unicitate se pot alege delimitări de gazon, gândite pentru a putea trece ușor peste ele cu mașina de tuns iarbă:

Arcade: Cu acestea se poate delimita precis o zonă de pavaj prin linii drepte sau curbe.

Minipalisade: În cazul diferențelor de teren se pot folosi delimitări care pot forma o treaptă în interiorul grădinii.

Jardiniere: Jardinierele sunt ușor de montat, asigurând o bună scurgere a apei ceea ce permite o creștere optimă a plantelor. Totodată, prin suprapunere, jardinierele se pot utiliza pentru decorarea și stabilizarea taluzurilor sau pentru garduri înflorate de până la 1,6 m.

Trepte: Eventualele trepte din grădină se pot realiza fie folosind un cant dur de aluminiu care protejează marginile dalelor si pavelelor – oferind posibilitatea realizării treptelor cu orice pavaj fel de pavaj – fie folosind trepte speciale identice cu pavajul ales.

Estetica si culori

Nuantele gamelor de pavaje Elis sunt obtinute printr-un procedeu special care permite imbinarea culorilor intr-un mod estetic si vin in completarea modelelor monocrome, pentru a oferi clientilor o gama cat mai diversificata de solutii de amenajare.

Pentru clientii care prefera modelele de dimensiuni mari, Elis Pavaje a lansat pavajul Cortina P4, care impresioneaza prin mixul special de nuante si formele drepte si simple ale dalelor. Modelul este disponibil in trei nuante - dolomit, tempo si granit si este ideal pentru a crea senzatia unui spatiu larg, aerisit si bine structurat.

Cei care vor sa ofere spatiului personal un aspect dinamic si tineresc, pot opta pentru nuanta Festival, obtinuta dintr-un mix placut si vesel de culori. Nuanta este disponibila pentru mai multe modele de pavaj - Dreptunghi D2 si D4, Patrat P3 si Decco. Pentru iubitorii designului inspirat din natura, Elis Pavaje propune nuanta Café, in culorile calde ale nisipului. Acest mix de culori este disponibil pentru modelele Rustic si Fantasia, fiind alegerea perfecta pentru spatii care imbina armonios elementele naturii si designul modern.


Cereti o oferta

Contacteaza-ne

Vreti sa aflati detalii despre produsele si serviciile Pradyl? Ne puteti da un telefon sau trimite un e-mail.