Despre Pradyl

Serviciile noastre

  • Facebook
  • Email
  • Print

Categoriile principale de servicii sunt:

  • montaj pavaj cu materialul clientului sau al executantului
  • intretinere pavaje
  • constructii de case
  • lucrari la rosu (fundatii, zidarie, turnari placi, turnari stalpi, executat sarpanta cu invelitoare de tigla sau tabla, etc.)
  • lucrari de finisaje interioare si exterioare (tencuieli, termosisteme, gleturi, zugraveli cu lavabila, var, aplicat gresie, faianta, granit, parchet, etc.)
  • executat case de vacanta din lemn sau zidarie si filigorii de lemn sau terase acoperite cu scandura

Constructii "la rosu"

Executia unui imobil este un moment unic in viata unei persoane sau a unei familii. Cunoscand acest aspect, ne straduim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor beneficiarilor, prin echipele noastre de specialisti.

Tratam cu maxima seriozitate toate etapele de executie, incepand cu saparea si turnarea fundatiei (respectand intocmai planul de fundare), continuand cu turnarea placilor de beton, a centurilor, stalpilor si a zidariei (este cunoscut faptul ca o zidarie de calitate va duce la etapa de finisaje la cheltuieli scazute de material si manopera), lucrand in permanenta sub directa supraveghere a RTI (responsabil tehnic cu executia) si a dirigintelui de santier.

La finalizarea lucrarilor beneficiarul primeste cartea tehnica a constructiei, unde sunt trecute fazele principale, determinante ale lucrarilor, specialistii care au fost de fata la ele si care semneaza (si raspund) de rezistenta si calitatea lucrarilor.

Finisaje

Finisajele sunt cele care dau de regula valoare unui imobil, unei case. Calitatea lor ne ajuta sa ne simtim bine de casa noastra, sa ne simtim confortabil si, de ce nu, sa fim mandri in fata oaspetilor ce ne trec pragul. Tocmai de aceea echipele noastre de profesionisti isi pun in valoare cunostintele la fiecare lucrare executata, se implica pentru ca lucrarile sa beneficieze de un standard maxim de calitate, lasand acolo o parte din sufletul lor.

Este extrem de important pentru compania noastra ca la finalizarea lucrarilor clientul sa-si exprime deplina satisfactie, iar relatia in care vom ramane cu el sa fie una excelenta.


Garantia calitatii produselor Elis Pavaje

Fiecare produs din gama pavele si borduri Elis Pavaje beneficiaza de 5 ani garantie din partea producatorului si este insotit de un Certificat de performanta, care ii atesta calitatea si performantele, in conformitate cu standardele din domeniu.

Durata de viata a produselor este de min. 20 de ani.

Orice client care se inscrie si solicita certificatul de garantie pe pagina noastra poate beneficia de 1 an de BONUS extragarantie, deci perioada garantata de producatorul Elis Pavaje devine 6 ani.

Garantia acordata de catre PRADYL pentru serviciile de montaj este de 2 ani.

 

Cere o oferta si convinge-te

Contacteaza-ne

Vreti sa aflati detalii despre produsele si serviciile Pradyl? Ne puteti da un telefon sau trimite un e-mail.

Servicii curățare pavaje

Suntem pregatiti sa redam stralucirea si splendoarea initiala a pavajelor tale!

Servicii profesionale de curatare, dezinfectare si intretinere pavaje, pavele, beton amprentat atat pentru curti rezidentiale cat si pentru amenajari industriale sau comerciale.