Alegerea solutiei pentru gradina

Servicii de curatare, dezinfectare și întreținere pavaje

  • Facebook
  • Email
  • Print

Serviciile profesionale de curățare și/sau întreținere a pavajelor sunt realizate pentru a reda aspectul de nou al suprafețelor exterioare, folosind echipament profesional și personal calificat

Retineti!

O oferta de pret corecta si completa se poate face doar pe baza unui plan de proiect, pe care il putem realiza impreuna in urma stabilirii necesitatilor Dvs.

Pentru a putea îndepărta murdăria sau vegetația apărută pe suprafața pavajului sunt folosite echipamente speciale, care vor folosi apa și presiunea, pentru a reda stralucirea si imaginea de "nou" a spatiului exterior pavat.

În procesul de curățare sunt folosite substante care nu dăunează vegetației din împrejurimea pavajului, gazonului sau a animalelor ce intră în contact cu acestea.

De asemenea, sunt folosite soluții eficiente care nu vor afecta în niciun fel suprafețele curățate, nu vor lăsa pete. De asemenea utilizarea echipamentelor nu va zgâria suprafețele și nu va mișca pavajul.

 

Despre pavaj, materiale și întrținere, ne povestesc mai multe, partenerii noștri de la daibau.ro. Poți să citeși întregul articol aici


Cereti o oferta

Contacteaza-ne

Vreti sa aflati detalii despre produsele si serviciile Pradyl? Ne puteti da un telefon sau trimite un e-mail.

Servicii curățare pavaje

Suntem pregatiti sa redam stralucirea si splendoarea initiala a pavajelor tale!

Servicii profesionale de curatare, dezinfectare si intretinere pavaje, pavele, beton amprentat atat pentru curti rezidentiale cat si pentru amenajari industriale sau comerciale.